Hirsiykköset Oy

~unelmiesi hirsitalo

~unelmiesi hirsitalo


 HIRSIYKKÖSET

Olemme yritys, joka on toiminut yli 20 vuotta hirsitalovalmistuksen parissa.

Nyt, omistajanvaihdoksen myötä yrityksemme sai lisää tietotaitoa sekä vankkaa kokemusta rakennusalan jokaiselta osa-alueelta. Näinollen toimintamme on laajentunut hirsikehikoiden valmistuksesta ja pystytyksestä täysin valmiiden hirsirakennusten avaimet käteen-palveluun.


Olemme pieni, mutta tehokas yritys jolla on aikaa ja halua tehdä unelmistasi totta. Teemme kaiken itse alusta loppuun ja näin voimme taata korkealaatuisen tuotannon ensimmäisestä vaiheesta talon luovutukseen saakka. Olemme valinneet huolella myös yhteistyökumppanimme ja työntekijämme ja näin varmistamme että saat taloosi vain laadukkaita ja kestäviä ratkaisuja ammattilaisten tekeminä. Päätuotteemme on kestävää ja ekologista lamellihirttä, jota valmistamme tehtaassamme Muhoksella. Toimitamme rakennuksia myös hirsipaneelista sekä höylähirrestä.


Koska olemme suhteellisen pieni yritys verrattuna muihin talotoimijoihin, pystymme kilpailemaan myös hinnassa tutkitusti hyvän sisäilman omaavilla hirsitaloilla. Meillä ei ole toimistoja ympäri Suomea ja niissä markkinointimiehiä vaan pyöritämme kaikkea yhdestä toimipisteestä käsin osaavien ammattilaisten voimin. Kaikki tämä näkyy hinnassa.


Unelmien talo, terveellisyys, laatu sekä kohtuullinen hinta tälle kaikelle, meiltä se löytyy.


Toimipaikkamme ja tuotantotilat sijaitsevat Muhoksella, noin 30km Oulusta itään.

Maantieteellisesti löydät meidät keskeltä Suomea, hyvien kulkuyhteyksien varrelta joka suuntaan.


Meidän kanssamme voit neuvotella kaikesta, ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjous!